اوتیسم نوعی اختلال رشدی است که خیلی از توانایی ها را در بیماران به حداقل می رساند. مراکز مختلفی در سراسر کشور وجود دارد و هدفشان این است که به این بیماران برای رسیدن به حداکثر توانایی خود کمک کنند. این مقاله با استناد از نتایج آخرین پژوهش های انجام شده از طرف متخصصان سراسر دنیا با عنوان چطور بفهمم که کودک من اوتیسم دارد؟ بعد از آن چه کنم؟ اطلاعات جدیدی را به شما می آموزد.
آیا کودک من اوتیسم دارد؟
بیماری اوتیسم در کودکان در سنین پایین رخ میدهد و باعث میشود تا کودک دیرتر شروع به حرف زدن کند و نتواند با دیگران ارتباط برقرار کند. مهمترین موضوع در بیماری اوتیسم تشخیص و درمان زود هنگام است. والدین کودک افرادی هستند که میتوانند علایم اوتیسم در کودک را زودتر از دیگران متوجه شوند. والدین با توجه به شناختی که نسبت به کودک خود دارند بهتر از هر پزشکی میتوانند این علایم را تشخیص دهند.
نکات زیر را به یاد داشته باشید
- اگر احساس نگرانی کردید، اقدام کنید. اگر متوجه شدید که کودک از لحاظ اجتماعی یا احساسی دچار مشکل است، ممکن است نشانهای از اوتیسم باشد.
- بی خیال نباشید. بسیاری از والدین در واکنش به تاخیر در رشد کودک می گویند ” کم کم درست میشود “. در بیماری اوتیسم زمان یک فاکتور ارزشمند است و هرچه دیرتر این بیماری تشخیص داده شود، مهار آن دشوارتر میشود.
علایم و نشانههای اوتیسم در کودک
اگرچه تشخیص علایم اوتیسم تا قبل از 24 ماهگی دشوار است، اما علایم اوتیسم بین 12 تا 18 ماهگی درون کودک شکل میگیرند و پس از 18 ماهگی میتوان این علایم را تشخیص داد.
اوتیسم و واکسیناسیون
تحقیقات نشان داده که بین واکسیناسیون و ایجاد اوتیسم در کودک ارتباطی وجود ندارد. واکسیناسیون کودک در زمان کودکی میتواند از بیماریهای بسیار زیادی در کودکان جلوگیری کند. بصورت کلی؛ واکسیناسیون یا عدم واکسیناسیون کودک روی ابتلا یا عدم ابتلای کودک به اوتیسم تاثیری ندارد.
چه کار کنیم؟
اگر متوجه علایم اوتیسم در کودک خود شدید بهترین راه اینست که بلافاصله به یک پزشک متخصص مراجعه کنید. 9 ماهگی، 18 ماهگی و 30 ماهگی زمانهایی مناسب برای معاینه کودک از نظر ابتلا یا عدم ابتلای کودک به اوتیسم است. پزشک میتواند از ابزار و آزمایشات متنوعی برای تشخیص اوتیسم در کودک استفاده کند.
...
ادامه متن را در لینک زیر بخوانید:
- ۹۸/۰۵/۱۶